Ompakken

Ompakken

Cacao is een moeilijk product om te verwerken. Op sommige punten lijkt cacaopoeder hoe vreemd het ook klinkt op water. Het is erg vloeiend en komt uit alle plekken in de lijn waar een opening (lek) zich bevindt en bevuilt dan de omgeving. Over de jaren hebben wij heel veel ervaring opgedaan met het ompakken van cacaopoeder en wij hebben dit goed onder controle. Een aantal klanten laten zelfs hun witte (!!) verpakking bij ons afvullen.

Zoals bij Loos Cacao BV gebruikelijk is, wordt de cacaopoeder volledig gecontroleerd omgepakt: d.w.z. in het productieproces zijn diverse zeven, magneten en metaaldetectoren ingebouwd. Ook hebben diverse lijnen een checkweger ingebouwd die controleert of het eindproduct op het juiste afvulgewicht is afgevuld. Dit is van belang omdat elk type cacaopoeder een eigen soortelijk gewicht heeft.

Loos Cacao B.V. Verwerking
Loos Cacao B.V. Transport

Of u de poeder nu aanlevert in bigbags of in zakken en het verpakt wilt hebben in bigbags of in ventielzakken van 25 kg (vouwventiel of ultrasoon gesloten), 50 Lbs (vouwventiel of ultrasoon gesloten), of 8 kg, in zogenaamde blokbodemzakken van 1 kg tot 5 kg of in transwrapverpakking (250 gr. – 2 kg), ieder gewenste combinatie is mogelijk, natuurlijk met de tekst op het etiket of de print die u wilt.

Natuurlijk kunnen we dit op diverse soorten en maten pallets stapelen en eventueel voor u opslaan en verladen op het gewenste moment.