Kwaliteit

Kwaliteit

Kenmerkend voor het Loos Cacao BV is dat zij alleen maar dienstverlenend werkt en zich hierdoor onafhankelijk en neutraal kan opstellen. Door de klanten wordt dit naast de discrete, alerte, flexibele, innovatieve, klantvriendelijke, meedenkende instelling gewaardeerd.

Bij de productie neemt kwaliteit een belangrijke plaats in. Bijna alle verwerkingslijnen staan in smetteloos witte geconditioneerde ruimten. Verder horen HACCP, GMP en Traceability tot het standaard gedachtegoed van alle werknemers. Ze worden hier regelmatig op getraind.

Loos Cacao B.V. Berkhout
Loos Cacao B.V. Gebroken cacaoboter

Andere belangrijke pijlers van het beleid van Loos Cacao B.V. zijn maatwerk leveren en innovatief zijn. In nauw overleg met de klant probeert het bedrijf voor alle vragen en problemen op het gebied van cacao een oplossing te vinden. Een eigen technische dienst is in staat om snel bijna elke gewenste productielijn samen te stellen.

Biologisch dynamische producten mag Loos Cacao B.V. ook verwerken daar het bedrijf Skal, JAS en NOP gecertificeerd is. Ook kosjere productie begeleid door een Rabbi komt regelmatig voor. Natuurlijk zijn ook Fair Trade, UTZ, Rainforest Alliance of andere produkties geen probleem.

Vanaf 2007 is Loos Cacao HACCP-B gecertificeerd, vanaf Maart 2016 zijn wij FSSC 22000 gecertificeerd.